×
 

Hoppa till innehållet

Sjölins gymnasieskolor i Stockholm!

Sjölins gymnasium i Stockholm finns engagerade lärare, tydliga strukturer och vi alla arbetar med casemetodik som har rötter i Harvard. Vi har tre gymnasieskolor i Stockholm, en skola i Nacka, Södermalm och Vasastan.

Sjölins Nacka

Till Om oss på Sjölins Nacka

Sjölins Nacka ligger beläget bredvid Sickla köpcentrum i Kunskapsgallerian. Våra elever från hela Stockholms län delar en vilja om att göra något betydelsefullt med sina liv. 

Sjölins Söder­malm

Till Om oss på Sjölins Södermalm

Sjölins Södermalm erbjuder en enastående utsikt över Söders takåsar från sin höga klippa. På Sjölins Södermalm kan elever som vill elitsatsa på sin sport välja nationell Idrottsutbildning.

Sjölins Vasa­stan

Till Om oss på Sjölins Vasastan

Sjölins Vasastan är beläget på Campus Vasastan i moderna lokaler. Vårt fokus ligger på nära relationer mellan elever och lärare för en trygg och framgångsrik gymnasietid. 

Vad vi har gemensamt

På våra skolor kan du välja mellan de högskoleförberedande programmen Ekonomi, Naturvetenskap och Samhällsvetenskap. I samtliga program ingår studier i case, en metod som kopplar ihop det du lär dig i klassrummet med det som händer i samhället. Här utgår vi från verkligheten, arbetar över ämnesgränserna och med hjälp av världen utanför skolan. Du kommer lära dig att jobba i grupp, ta ansvar, tänka kritiskt och fritt – något som ger dig den bästa grunden för dina framtida studier på universitet och högskola.

Två elever och en lärare diskuterar en uppgift vid elevernas skrivbord.