×
 

Hoppa till innehållet

Ekonomiprogrammet i Stockholm på Sjölins Gymnasium

På Sjölins får du testa på dina affärsidéer och arbeta med case och ekonomi.

Sjölins Nacka

Till Ekonomiprogrammet på Sjölins Nacka

Sjölins Nacka ligger beläget bredvid Sickla köpcentrum i Kunskapsgallerian. Våra elever från hela Stockholms län delar en vilja om att göra något betydelsefullt med sina liv. 
Inriktningar:
Ekonomi
Juridik

Sjölins Söder­malm

Till Ekonomiprogrammet på Sjölins Södermalm

Sjölins Södermalm erbjuder en enastående utsikt över Söders takåsar från sin höga klippa. På Sjölins Södermalm kan elever som vill elitsatsa på sin sport välja nationell Idrottsutbildning.
Inriktningar:
Ekonomi
Juridik

Sjölins Vasa­stan

Till Ekonomiprogrammet på Sjölins Vasastan

Sjölins Vasastan är beläget på Campus Vasastan i moderna lokaler. Vårt fokus ligger på nära relationer mellan elever och lärare för en trygg och framgångsrik gymnasietid. 
Inriktningar:
Ekonomi
Juridik

Mer om Ekonomi­programmet

Ekonomiprogrammet ger en bred bas att bygga på och möjligheten att välja inriktning gör att du kan fokusera på det du är intresserad av. Dina gymnasieår kommer präglas av ekonomins många skepnader. Ämnen som företagsekonomi, entreprenörskap och juridik kommer ge dig förståelse för de ekonomiska principer och juridiska system som styr vår värld. Programmet ger dig en grund för vidare studier på universitetet eftersom din gymnasieexamen ger dig allmän högskolebehörighet.

Två elever och en lärare diskuterar en uppgift vid elevernas skrivbord.